Hjem - Lions Silkeborg Theodora

Sådan skaffes og doneres pengene

Klubbens økonomiske grundlag for det humanitære arbejde skabes gennem medlemmernes personlige indsats på en række områder.

I Lions Theodora har vi et par årlige tilbagevendende aktiviteter samt en række små aktiviteter, for at samle penge ind

• Salg af kalenderlys
  • Salg af tulipaner

Vi håber, du vil støtte os, når du møder os på din vej, så vi sammen kan hjælpe andre mennesker.

Pengene uddeles både i lokalområdet og gennem hovedorganisationen - en hel række emner - se bl.a. disse sider og http://www.lions.dk.

De indsamlede midler fra Lions Theodoras aktiviteter går ubeskåret til velgørende formål.

Lionsklubberne har derfor to skarpt adskilte pengekasser

Aktivitetskassen (indsamlede midler)
Her er overskuddet fra aktiviteter og de indsamlede midler - som udelukkende doneres til humanitære formål lokalt, nationalt og internationalt.

Klubkassen (klubmedlemmernes kontingent)
Pengene går til klubbens administration