Lions Hjælpearbejde

Sådan skaffes og doneres pengene

Klubbens økonomiske grundlag for det humanitære arbejde skabes gennem medlemmernes personlige indsats på en række områder.

I Lions Theodora har vi et par årlige tilbagevendende aktiviteter samt en række små aktiviteter, for at samle penge ind

• Salg af kalenderlys
  • Salg af tulipaner

Vi håber, du vil støtte os, når du møder os på din vej, så vi sammen kan hjælpe andre mennesker.

Pengene uddeles både i lokalområdet og gennem hovedorganisationen - en hel række emner - se bl.a. disse sider og http://www.lions.dk.

De indsamlede midler fra Lions Club Theodoras aktiviteter går ubeskåret til velgørende formål.

Lionsklubberne har derfor to skarpt adskilte pengekasser

Aktivitetskassen (indsamlede midler)

Her er overskuddet fra aktiviteter og de indsamlede midler - som udelukkende doneres til humanitære formål lokalt, nationalt og internationalt.

Klubkassen (klubmedlemmernes kontingent)

Pengene går til klubbens administration

Ansøgning:

Du, din forening eller organisation er velkommen til at sende en ansøgning om støtte. Mailadressen som du skal sende ansøgningen til er: theodora@lions.dk

Da alle ansøgninger skal behandles af bestyrelsen og godkendes af klubben må du påregne, at der kan gå op til 2 måneder, inden du får en tilbagemelding.

Vi tilstræber at bekræfte modtagelse af ansøgninger så hurtigt som muligt.